Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Fruit Science Reports
1992
|
19
|
3
|
Tytuł artykułu
Quality characteristics of a few blackcurrant cultivars and clones and the quality of obtained compotes and frozen fruit
Autorzy
Plocharski W.
,
Banaszczyk J.
,
Chlebowska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
ascorbic acid
clone
juice
fruit size
flavour
texture
chemical composition
frozen fruit
colour
food industry
fruit
nutritional value
obtained compote
drink
physical property
concentrate
quality
black currant
Wydawca
-
Czasopismo
Fruit Science Reports
Rocznik
1992
Tom
19
Numer
3
Opis fizyczny
p.125-136,fig.
Twórcy
autor
Plocharski W.
Research Institute of Pomology and Floriculture, Skierniewice, Poland
autor
Banaszczyk J.
autor
Chlebowska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cd1c73eb-4b7f-4062-8bbd-95e477f4631a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.