Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2007
|
09
|
Tytuł artykułu
Posilek z wyzszym procentem?
Autorzy
Petrus S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wzrost cen
ceny
uslugi gastronomiczne
posilki
podatek VAT
perspektywy
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Numer
09
Opis fizyczny
s.22-23
Twórcy
autor
Petrus S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ccb1ffce-a700-4b59-9ed1-3f9c6da5734f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.