Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2005
|
53
|
10
|
Tytuł artykułu
Boom na rynku wypiekow w proszku i ciast schlodzonych
Autorzy
A.L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
rynek zywnosciowy
ciasta w proszku
ciasta schlodzone
zywnosc wygodna
pieczywo cukiernicze
ciasta sniadaniowe
firma Dr.Oetker
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2005
Tom
53
Numer
10
Opis fizyczny
s.50,fot.
Twórcy
autor
A.L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ccaffe2f-5fbb-4e6a-bcb4-22152cc26468
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.