Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2003
|
38
|
08
|
Tytuł artykułu
Aspekty technologiczne zamrazania pomidorow przy uzyciu skroplonego azotu
Autorzy
Kondratowicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owoce krojone
pomidory
przechowywanie
ubytek masy
ciekly azot
uszkodzenia mechaniczne
zamrazanie
owoce cale
mrozenie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2003
Tom
38
Numer
08
Opis fizyczny
s.54-55,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cc422255-9f54-4869-83ad-ea26be828fce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.