Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2003
|
03
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of vitamin A level in fat-added feed mixtures for broiler chickens on oxidative stability of meat lipids
Autorzy
Pieszka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
vitamin E
vitamin A
meat lipid
oxidative stability
broiler
animal breeding
fatty acid
fat-added feed mixture
chicken
animal nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2003
Tom
03
Numer
1
Opis fizyczny
p.101-108
Twórcy
autor
Pieszka M.
National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cc19da79-9a39-49f8-b1db-baa7d249266f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.