Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Rheology and sensory aspects of low energy emulsified fats
Autorzy
Valentova H.
,
Pokorny J.
,
Stern P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
diet
rheology
fat
emulsified fat
low energy emulsified fat
butter
margarine
sensory property
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.241-244,fig.,ref.
Twórcy
autor
Valentova H.
Institute of Chemical Technology, Technicka 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic
autor
Pokorny J.
autor
Stern P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cb56dab4-545a-4531-bdf7-2d1b0bfeb254
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.