Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2006
|
07
|
1[132]
|
Tytuł artykułu
Effect of replacement of meat by the CC400 protein preparation and fat - by wheat fibre on rheological properties of meat fillings
Autorzy
Rezler R.
,
Baranowska H.M.
,
Poliszko S.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
wheat fibre
rheology
protein preparation
fat
rheological property
meat
replacement
CC 400 preparation
water
meat filling
fibre
meat product
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2006
Tom
07
Numer
1[132]
Opis fizyczny
p.197-208,fig.,ref.
Twórcy
autor
Rezler R.
Agricultural University, Wojska Polskiego 38/42, 60-637 Poznan, Poland
autor
Baranowska H.M.
autor
Poliszko S.
autor
Dolata W.
autor
Piotrowska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ca6ec79f-c7c5-4583-9281-c5de6715e84d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.