Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
04
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie w cukiernictwie barwnikow naturalnych i identycznych z naturalnymi Cz III.Dobor barwnikow do barwienia produktow cukierniczych
Autorzy
Czapski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
zywnosc
beta-karoten
wyroby cukiernicze
stabilnosc
wlasciwosci fizykochemiczne
antocyjany
karoteny
karmel
barwa
karotenoidy
koszenila
chlorofilina
barwniki naturalne
chlorofil
barwniki chlorofilowe
karmel amoniakalny
technologia zywnosci
betanina
ryboflawina
kurkuma
karmel siarczynowy
betaapo-8-karotenal
barwienie
karmel amoniakalno-siarczynowy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
04
Opis fizyczny
s.8-10,fot,tab.
Twórcy
autor
Czapski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c9a4531d-f2ec-4a67-ac93-d6ae9ab976c9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.