Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
06
|
Tytuł artykułu
Porownanie wplywu dodatkow mleka i koncentratu bialka grochu na sklad aminokwasowy chleba
Autorzy
Kedzior Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
zywnosc
tryptofan
pieczywo
fenyloalanina
aminokwasy egzogenne
chleb
lizyna
analiza zywnosci
koncentraty bialkowe
treonina
izoleucyna
lecytyna
dodatki do zywnosci
walina
metionina
mleko
wartosc odzywcza
bialka roslinne
aminokwasy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
06
Opis fizyczny
s.28-30,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Kedzior Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c81d7ae9-aba9-41db-8566-3eeaffab5510
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.