PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 47 | 2 |

Tytuł artykułu

Profil lipidowy oraz zawartosc witaminy E w miesie jagniat tuczonych makuchem rzepakowym i nasionami lnu bez lub z suplementacja witaminy E - mieso surowe i po obrobce cieplnej

Warianty tytułu

EN
Lipid profile and vitamin E content in meat from lambs fattened on rapeseed cake and linseed with or without vitamin E supplementation - raw and heat-treated meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

2

Opis fizyczny

s.26-41,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Zootechniki - Panstwowy Instytut Badawczy, ul.Parkowa 1, 88-160 Janikowo
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-c7ba9cd9-9b6e-4362-a2c3-296e8c7b1478
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.