Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2004
|
13/54
|
Spec.Issue 1
|
Tytuł artykułu
Oxidation of lipids in food
Autorzy
Wasowicz E.
,
Gramza A.
,
Hes M.
,
Jelen H.
,
Korczak J.
,
Malecka M.
,
Mildner-Szkudlarz S.
,
Rudzinska M.
,
Samotyja U.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
health
human health
electronic nose
gas chromatography
sterol
lipid oxidation
food
vitamin
chemometrics
prooxidant
sensory property
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2004
Tom
13/54
Numer
Spec.Issue 1
Opis fizyczny
p.87-100,ref.
Twórcy
autor
Wasowicz E.
The August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Gramza A.
autor
Hes M.
autor
Jelen H.
autor
Korczak J.
autor
Malecka M.
autor
Mildner-Szkudlarz S.
autor
Rudzinska M.
autor
Samotyja U.
autor
Zawirska-Wojtasiak R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c79a71de-c762-4d82-82fe-7beddf6f5d0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.