Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2008
|
341
|
Tytuł artykułu
Studia nad wplywem aglomeracji na strukture i wybrane wlasciwosci fizyczne wieloskladnikowych mieszanin spozywczych w proszku
Autorzy
Domian E.
Warianty tytułu
EN
The study of the effect of agglomeration on structure and selected physical properties of multi-component powered food mixtures
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
proszki spozywcze
mieszaniny wieloskladnikowe
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci mechaniczne
struktura
aglomeracje miejskie
zmiany wlasciwosci
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2008
Numer
341
Opis fizyczny
s.1-140,fot.,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domian E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c78f2a7b-b3b0-4da6-a753-0f1f501e041b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.