Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie caloziarnowej maki pszenzytniej do wypieku chleba mieszanego pszenzytnio-pszennego Cz.II. Ocena wybranych wskaznikow wartosci odzywczej uzyskanych chlebow
Autorzy
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Gambus F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
zywnosc
ocena jakosci
piekarstwo
mikroelementy
wypiek laboratoryjny
makroelementy
lizyna
chleb pszenzytnio-pszenny
wypiek pieczywa
maka pszenzytnia
wartosc odzywcza
pieczywo pelnoziarniste
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.15-23,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gambus H.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Nowotna A.
autor
Gambus F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c781efa0-dc61-494e-978f-f1d86927715b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.