Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1999
|
47
|
01
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka wartosci odzywczej pieczywa
Autorzy
Przygoda B.
,
Nadolna I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
blonnik pokarmowy
pieczywo mieszane
weglowodany
zywnosc
pieczywo
witaminy grupy B
pieczywo zytnie
pieczywo pszenno-zytnie
pieczywo pszenne
witamina E
dodatki do zywnosci
ryboflawina
produkty zbozowe
spozycie zywnosci
tiamina
cynk
magnez
wartosc odzywcza
niacyna
zawartosc bialka
wartosc energetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
01
Opis fizyczny
s.2-5,tab.,rys.
Twórcy
autor
Przygoda B.
autor
Nadolna I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c472d6be-8559-4ebd-a849-fd4d868a1c0f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.