Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1996
|
44
|
11
|
Tytuł artykułu
Zasady postepowania w produkcji pieczywa z maki z porosnietego ziarna
Autorzy
Ambroziak Z.
,
Szof A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
aktywnosc proteolityczna
liczba opadania
wartosc wypiekowa
piekarstwo
pieczywo
enzymy amylolityczne
aktywnosc amylolityczna
zyto
porastanie ziarna
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
11
Opis fizyczny
s.2-3
Twórcy
autor
Ambroziak Z.
autor
Szof A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c45f096d-7090-4f79-bb1c-99b8cb4763b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.