PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 42 | 02 |

Tytuł artykułu

Kierunki doskonalenia jakosci krajowych wyrobow przemyslu sokowniczego

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W artykule scharakteryzowano podstawowe dane dotyczące krajowego przemysłu sokowniczego oraz przedstawiono zadania w zakresie doskonalenia jakości soków i nektarów wiążące się z wdrażaniem systemów zapewnienia jakości, zgodnych z normami serii ISO 9000 oraz Dyrektywami Unii Europejskiej (dokumentami harmonizującymi) .
EN
Basic characteristics of Polish juice manufacturing industry and quality tasks resulting from implementation of ISO 9000 standards and UE Directives.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

02

Opis fizyczny

s.29-30,tab.

Twórcy

  • Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-c3bbefac-be13-4230-a41b-549943c632c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.