PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 01 | 4 |

Tytuł artykułu

Wlasciwosci proszkow grzybowych jako skladnika konserw miesno-grzybowych

Warianty tytułu

EN
Properties of mushroom powders as a component of tinned meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

01

Numer

4

Opis fizyczny

http://www.npt.up-poznan.net/tom1/zeszyt4/art_53.pdf

Twórcy

  • Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-c2a7f6c3-661b-4458-9b2f-edcb6a2e5583
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.