Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chów Bydła
1999
|
42
|
08
|
Tytuł artykułu
Dlaczego prasowane wyslodki sa lepsze?
Autorzy
Podkowka L.
,
Podkowka Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pasze
strawnosc
wartosc pokarmowa
wyslodki buraczane prasowane
kiszonka z wyslodkow buraczanych
Wydawca
-
Czasopismo
Chów Bydła
Rocznik
1999
Tom
42
Numer
08
Opis fizyczny
s.9-10,tab.
Twórcy
autor
Podkowka L.
Akademia Rolniczo-Techniczna, Bydgoszcz
autor
Podkowka Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c28ab585-fd7d-4a43-a33e-8464e5758364
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.