Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2006
|
54
|
10
|
Tytuł artykułu
Znakowanie pieczywa wartoscia odzywcza na podstawie obliczenia uwzgledniajacego sklad recepturowy i zawartosc skladnikow podanych w tabelach wartosci odzywczej
Autorzy
Szafulera W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
informacja na opakowaniach
przepisy prawne
piekarstwo
pieczywo
znakowanie zywnosci
wartosc odzywcza
sklad recepturowy
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
10
Opis fizyczny
s.18,20,22,24-25,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szafulera W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c27e7a54-564e-413d-85fd-d2c8a8845960
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.