Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2010
|
01
|
Tytuł artykułu
Profesjonalny catering - bezpieczenstwo przychodow
Autorzy
Gorska-Warsewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
promocja
oplacalnosc
catering
zaklady gastronomiczne
uslugi gastronomiczne
planowanie
uslugi cateringowe
profesjonalizm
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2010
Numer
01
Opis fizyczny
s.36-37,fot.
Twórcy
autor
Gorska-Warsewicz H.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c2396d76-1b5d-46c9-b230-c7e250cf64c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.