Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
1994
|
27
|
1
|
Tytuł artykułu
Zawartosc manganu, miedzi, cynku i zelaza w produktach nabialowych, odzywkach dla dzieci i slodyczach
Autorzy
Falandysz J.
,
Kotecka W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
mangan
przetwory mleczne
zelazo
zywnosc
wyroby cukiernicze
toksykologia
cynk
oznaczanie
odzywki dla dzieci
miedz
EN
food analysis
manganese
milk product
iron
food
confectionery product
toxicology
zinc
determination
child food
copper
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
1994
Tom
27
Numer
1
Opis fizyczny
s.77-79,tab.
Twórcy
autor
Falandysz J.
Uniwersytet Gdanski, Gdansk
autor
Kotecka W.
Bibliografia
1. Falandysz J., Kotecka W., Bona H.: Bromat. Chem. Toksykol. 25 177 (1992)
2. Falandysz J., Kotecka W.: Przem. Spoż. 49,222 (1990)
3. Falandysz J„ Kotecka W.: Przem. Spoż. 49,252 (1990)
4. Falandysz J., Kotecka W.: Przem. Spoż. 50, 139 (1991)
5. Falandysz J., Kotecka W.: Przem. Spoż. 50, 181 (1991)
6. Falandysz J., Kotecka W., Bona H Bromat. Chem. Toksykol. (w druku)
7. Falandysz J., Kotecka W., Bona H.: Bromat. Chem. Toksykol. (w druku)
8. Falandysz J., Kotecka W.: Bromat. Chem. Toksylol. (w druku)
9. Falandysz J., Kotecka W.: Bromat. Chem. Toksykol. (praca przesłana)
10. Zachwieja Z., Schlegel-Zawadzka M., Zięba K., Paździora J.: Symp. n.t. „Żywność - jej wartość zdrowotna, odżywcza oraz interakcje z substancjami obcymi". Kraków, 7 - 8.VI.1990
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c1ce901b-7b8e-4023-ae67-97dc53c58ceb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.