Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2002
|
10
|
Tytuł artykułu
Analiza wybranych produktow spozywczych nowej generacji pod katem bezpieczenstwa zywnosciowego
Autorzy
Szoltysek K.
,
Ladonski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosciowe
dobra praktyka produkcyjna
systemy jakosci
nowe produkty
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2002
Numer
10
Opis fizyczny
s.464-466,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szoltysek K.
Akademia Ekonomiczna, Wroclaw
autor
Ladonski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c1ba876a-1707-4652-8077-51678d953b1a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.