Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1999
|
23
|
Tytuł artykułu
Konsystencja wyrobow maslopodobnych z dodatkiem oleju slonecznikowego
Autorzy
Kroll J.
,
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
produkty maslopodobne
maslo
smarownosc
wlasciwosci reologiczne
tluszcze jadalne
wartosc uzytkowa
olej slonecznikowy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1999
Tom
23
Opis fizyczny
s.31-39,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kroll J.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Cais-Sokolinska D.
autor
Pikul J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c19280a1-b770-4b33-9b0a-f905e50c1fc1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.