Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2008
|
52
|
11
|
Tytuł artykułu
Gryka. Czesc 4. Aspekty zdrowotne i rozne sposoby wykorzystania
Autorzy
Gasiorowski H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
zboza
pieczywo
wymagania organoleptyczne
gryka
technologia produkcji
pasze
obrobka hydrotermiczna
zywnosc funkcjonalna
wymagania fizykochemiczne
wykorzystanie
aspekty zdrowotne
przetworstwo zbozowe
miod gryczany
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2008
Tom
52
Numer
11
Opis fizyczny
s.14-17,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gasiorowski H.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-beb90e49-0ae1-4e6b-8975-2df7cbfdae43
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.