PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 31 | 2 cz.1 |
Tytuł artykułu

Podnoszenie efektywnosci systemu urzedowej kontroli zywnosci w Polsce we wspolpracy z Unia Europejska

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Improvement of effectiveness of the official food control in Poland in cooperation with the European Union
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
Opis fizyczny
s.498-503,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Zywnosci i Zywienia, Warszawa
autor
Bibliografia
  • 1. System bezpieczeństwa żywności w Polsce - Wybrane zagadnienia. Pod red. L. Szponar, I. Traczyk, K. Stoś. Warszawa, Prace IŻŻ 104, 2003.
  • 2. Ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz. U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.).
  • 3. Fiszka projektu Phare 2002/000-580-02-017 „Wzmocnienie efektywności pracy Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie urzędowej kontroli żywności”.
  • 4. Materiały informacyjne Urzędu Komitetu Integracji Europejskiej dot. Funduszy Przedakcesyjnych.
  • 5. Fiszka projektu Phare 2001 „System Bezpieczeństwa Żywności” PL0102.04.
  • 6. Fiszka projektu Phare 2003/005-710.02.01 „Wdrożenie Strategii Bezpieczeństwa Żywności”.
  • 7. Dokument Umowy Bliźniaczej Nr REF. PL/IB/2001/EC/07 w sprawie wdrażania projektu Phare 2001 „System Bezpieczeństwa Żywności”.
  • 8. German-Polish EU Twinning Projekt PL/IB/2001/EC/07 Ensuring food safety and official control of foodstuffs - Final Report (materiał niepublikowany).
  • 9. Dokument Umowy Bliźniaczej Nr REF. PL/IB/2002/EC/02 w sprawie wdrażania projektu Phare 2002 „Wzmocnienie efektywności pracy Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie urzędowej kontroli żywności”.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bdf80dc4-68e2-4465-8311-9c2bd92acd30
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.