Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1996
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Mechanical properties of osmotic-convection dried apples
Autorzy
Sitkiewicz I
,
Lenart A.
,
Lewicki P.P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
texture
food preservation
quality
apple
food industry
product stability
osmotic dehydration
mechanical property
dried apple
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
p.105-112,fig.
Twórcy
autor
Sitkiewicz I
Agricultural University, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
autor
Lenart A.
autor
Lewicki P.P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bd03a7d5-a919-429d-bbc3-887a86493432
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.