Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1994
|
06
|
Tytuł artykułu
Wplyw polepszaczy na jakosc pieczywa z maki pszenzytniej. Cz.II. Wybor optymalnej odmiany i polepszacza
Autorzy
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Korus J.
,
Czaja G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
polepszacz M-AKO
piekarstwo
wartosc wypiekowa
pieczywo
polepszacze pieczywa
jakosc
trwalosc przechowalnicza
polepszacz Eka-1000
konferencje
wypiek pieczywa
maka pszenzytnia
pszenzyto Presto
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1994
Tom
06
Opis fizyczny
s.87-95,tab.,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gambus H.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Nowotna A.
autor
Korus J.
autor
Czaja G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bc3cdd69-22a2-4072-a439-315a8999b9af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.