PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 36 | 1 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie systemu HACCP jako metody zapewnienia jakosci produkcji wyrobow drobiowych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Numer

1

Opis fizyczny

s.51-52

Twórcy

autor
  • Instytut Zootechniki - Oddzial Badawczy Drobiarstwa, Zakrzewo k.Poznania, 62-069 Paledzie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-bb5cd440-0b8a-4b47-8f37-2f07bbbc7197
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.