PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1997 | 34 |

Tytuł artykułu

Determination of nitrite and nitrate in meat products after enzymatic reduction of nitrate

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Oznaczanie zaotynow i azotanow w produktach miesnych po enzymatycznej redukcji azotanow

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Opis fizyczny

s.189-196,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-b96ea81e-80c3-41c1-a17a-61fc56f7eab1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.