Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1995
|
43
|
Tytuł artykułu
Badania jakosci mrozonych pieczarek i metod ograniczajacych ich ciemnienie oraz pozostalosci dwutlenku siarki. Cz.I
Autorzy
Czapski J.
,
Bakowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywnictwo
pieczarki
ciemnienie grzybow
dwutlenek siarki
mrozonki
jakosc
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Opis fizyczny
s.103-108, rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czapski J.
Instytut Warzywnictwa Skierniewice
autor
Bakowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b70c914f-bad3-46a4-a826-b15a17024900
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.