Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1993
|
20
|
Tytuł artykułu
Interactions effect of protein preparations and emulsifier on the foaming process of model solutions
Autorzy
Janicki A.
,
Gomoliszek M.
Warianty tytułu
PL
Badanie wplywu wspoldzialania bialek i emulgatora na efektywnosc wytwarzania modelowych pian spozywczych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
emulgatory
izolaty sojowe
preparaty bialkowe
bialka jaja
bialka mleka
piany spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1993
Numer
20
Opis fizyczny
s.35-42,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janicki A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Gomoliszek M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b6e2698a-07f6-439f-b1de-abb3f33809ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.