Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1994
|
09
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesu produkcji i przechowywania mleka spozywczego na witaminy
Autorzy
Molska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
przechowywanie
zywnosc
witamina B6
witamina B12
mleczarstwo
pasteryzacja
witamina B1
trwalosc przechowalnicza
witaminy
obrobka termiczna
mleko
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1994
Numer
09
Opis fizyczny
s.224-227,tab.
Twórcy
autor
Molska I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b64da4d0-d788-439b-9e8d-7d0cc26be09c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.