PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 46 | 2 |

Tytuł artykułu

Wplyw rodzaju tluszczu recepturowego na jakosc modelowego produktu

Warianty tytułu

EN
Influence of the type of formulation fat on the quality of model meat product

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

2

Opis fizyczny

s.107-117,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-b632e4f1-292a-461d-ba49-6f8365150136
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.