Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Bydła
2005
|
11
|
Tytuł artykułu
Produkcja kulinarnego miesa wolowego
Autorzy
Wajda S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
mieso wolowe
uboj zwierzat
obrot zwierzetami
bydlo rzezne
jakosc
produkcja zwierzeca
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Bydła
Rocznik
2005
Numer
11
Opis fizyczny
s.60-62
Twórcy
autor
Wajda S.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b5370118-db31-4cac-9535-bbda1f7b323f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.