Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1994
|
41
|
Tytuł artykułu
Wplyw fazy dojrzalosci i czasu przechowywania owocow po zbiorze na jakosc surowca pomidorowego
Autorzy
Elkner K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
pomidory
czas przechowywania
przechowywanie
warzywnictwo
warzywa
odmiany roslin
przetworstwo owocowo-warzywne
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1994
Tom
41
Opis fizyczny
s.135-155,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Elkner K.
Instytut Warzywnictwa,Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b514e05b-8d7e-451a-99f5-57c5a8f8e21f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.