Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1998
|
05
|
3
|
Tytuł artykułu
Wybrane zagadnienia stosowania azotynu w przetworstwie miesa
Autorzy
Duda Z
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
peklowanie
zapach
N-nitrozoaminy
przeciwutleniacze
mieso
azotyny
smakowitosc
technologia zywnosci
barwa
przetwory miesne
przetworstwo miesa
przemiany chemiczne
zywienie czlowieka
EN
pickling
smell
N-nitrosamine
antioxidant
meat
nitrite
tastiness
food technology
colour
meat preserves
meat processing
chemical change
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
3
Opis fizyczny
s.5-42,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Duda Z
Akademia Rolnicza, ul.C.K.Norwida 25-27, 50-375 Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b3a53fc3-075b-4c0d-b518-a5123c965bb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.