Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2002
|
50
|
03
|
Tytuł artykułu
Czarnuszka jako surowiec piekarski
Autorzy
Abdalla M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
czarnuszka
sklad chemiczny
wlasciwosci lecznicze
zastosowanie
nasiona
piekarstwo
historia
pieczywo
wypiek pieczywa
chleb zakopianski
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2002
Tom
50
Numer
03
Opis fizyczny
s.6-8,fot.,tab.
Twórcy
autor
Abdalla M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b28fcb2e-4d4e-4ae2-b025-8d4dcc2ed9c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.