Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
Jogurty - mleczne napoje fermentowane
Autorzy
Kafel S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
przetwory mleczne
mleczarstwo
napoje mleczne
napoje fermentowane
wartosc zdrowotna
jogurt
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
s.28-29,fot.
Twórcy
autor
Kafel S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b1ebfc17-5af1-4eca-9823-73e1cacb1620
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.