Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1998
|
10
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych czynnikow technologicznych na jakosc mrozonych ogonkow lisciowych buraka lisciowego
Autorzy
Gebczynski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ogonki lisciowe
Beta vulgaris var.cicla
przechowywanie
buraki lisciowe
cechy sensoryczne
wartosc odzywcza
blanszowanie
jakosc
mrozenie
czynniki technologiczne
przetworstwo owocowo-warzywne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1998
Tom
10
Opis fizyczny
s.41-48,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gebczynski P.
Akademia Rolnicza, 31-120 Krakow, al.A.Mickiewicza 21
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b142701f-dbdd-4423-b473-b9fb51f0520c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.