Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2002
|
16
|
3
|
Tytuł artykułu
Energy aspects in food extrusion-cooking
Autorzy
Janssen L.P.B.M.
,
Moscicki L.
,
Mitrus M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
food extruder
raw material
energy balance
mechanical energy
extrusion-cooking
food extrusion-cooking
vegetable
energy
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2002
Tom
16
Numer
3
Opis fizyczny
p.191-195,fig.
Twórcy
autor
Janssen L.P.B.M.
University of Groningen, Nijenborgh 4, 9747 Groningen, The Netherlands
autor
Moscicki L.
autor
Mitrus M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b12ac6cb-d5a3-4804-b8c8-fadedb83538c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.