Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2007
|
55
|
03
|
Tytuł artykułu
Zakwas piekarski - od tradycji do innowacji
Autorzy
Diowksz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
piekarstwo
zakwas plynny
historia
pieczywo
zakwas piekarski
innowacje
tradycje
technologia produkcji
zakwas suchy
kultury starterowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
03
Opis fizyczny
s.14,16,18,rys,fot.
Twórcy
autor
Diowksz A.
Wydzial Biotechnologii i Nauk o Zywnosci, Politechnika Lodzka, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-afa21083-3ae7-4915-8542-f91887037d68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.