Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1995
|
39
|
08
|
Tytuł artykułu
Wplyw zawartosci bialka na gluten i cechy farinograficzne wybranych pszenic krajowych
Autorzy
Cacak-Pietrzak G.
,
Ceglinska A.
,
Haber T.
,
Popiel A.
,
Sobczyk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
pszenica Almari
bialko
wodochlonnosc
zboza
ciasto
pszenica Lama
pszenica Kobra
ziarno
cechy farinograficzne
pszenica Emilka
pszenica
pszenica Wilga
gluten
pszenica Panda
pszenica Korweta
przemial
pszenica Dalba
pszenica Alba
pszenica Juma
pszenica Begra
otreby pszenne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
08
Opis fizyczny
s.24-26,rys.,tab.
Twórcy
autor
Cacak-Pietrzak G.
autor
Ceglinska A.
autor
Haber T.
autor
Popiel A.
autor
Sobczyk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-af1a4bde-8e8b-4fd5-9a2c-f9b147761490
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.