Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2003
|
67
|
Tytuł artykułu
Badanie zmian szybkosci krystalizacji sacharozy podczas gotowania cukrzycy I w warunkach przemyslowych
Autorzy
Grabka J.
,
Brzezinski S.
,
Palka A.
Warianty tytułu
EN
Studies of changes in sucrose crystallization rate during magma boiling in industrial conditions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
szybkosc krystalizacji
zmiany szybkosci
przemysl cukrowniczy
krystalizacja
czynniki hamujace
cukrzyca I [techn.]
procesy produkcyjne
gotowanie
sacharoza
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2003
Tom
67
Opis fizyczny
s.63-73,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grabka J.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Brzezinski S.
autor
Palka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-aecdb940-c4e4-4289-878e-df286b92c304
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.