Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1998
|
52
|
01
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie modyfikowanej skrobi w sterylizowanych kielbaskach z dodatkami emulgujacymi
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
srodki zageszczajace
dodatki do zywnosci
skrobia modyfikowana
skrobia ziemniaczana
emulgatory
cechy organoleptyczne
preparaty skrobiowe
firma National Starch and Chemical
skrobia z kukurydzy
wedliny
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1998
Tom
52
Numer
01
Opis fizyczny
s.24-25,38,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ae92bdca-fb34-4ef4-adbb-2a09beb76ec5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.