PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 46 | 3 |

Tytuł artykułu

Sensoryczna i konsumencka ocena przetworow miesnych. Wybrane zagadnienia

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Sensorial and consumer oriented evaluation of meat and meat products. The select question

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

3

Opis fizyczny

s.103-115,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-ae1f1a4a-8f9d-4667-882b-e610324bd58b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.