Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1998
|
52
|
01
|
Tytuł artykułu
Specjalizacja zawodowa inzynierow i technikow w przemysle spozywczym
Autorzy
Jankowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
stopnie specjalizacji zawodowej
technicy
podnoszenie kwalifikacji
inzynierowie
specjalizacja zawodowa
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1998
Tom
52
Numer
01
Opis fizyczny
s.34
Twórcy
autor
Jankowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ad6c36a7-5e95-4fe1-b5e3-3197d06b980a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.