Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2000
|
54
|
07
|
Tytuł artykułu
Uslugi gastronomiczne w Polsce w latach 90.
Autorzy
Kowrygo B
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
uslugi gastronomiczne
zywienie zbiorowe
zywienie czlowieka
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
07
Opis fizyczny
s.30,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowrygo B
Bibliografia
[1] Budżety Gospodarstw Domowych w 1997 r., 1998 r., GUS, Warszawa 1998 r., 1999 r.
[2] B. Kowrygo: Studium wpływu gospodarki rynkowej na sferę żywności i żywienia. Wydawnictwo SGGW, Warszawa 2000 r.
[3] A. Masłowski: Determinanty rozwoju usług gastronomicznych w Polsce. IRWiK, Warszawa 1996 r.
[4] Roczniki Statystyczne GUS z lat 1989-1999.
[5] Rynek Wewnętrzny w 1998 r., GUS, Warszawa 1999 r.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ac4c2cb6-670f-4716-a36d-3af754c11bd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.