PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 46 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena wplywu stopnia substytucji tluszczu inulina na jakosc pieczonych pasztetow drobiowych

Warianty tytułu

EN
Effect of fat replacement by inulin on the quality of baked poultry liver pate

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

2

Opis fizyczny

s.119-126,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-abcfaa96-f49d-461d-b233-dcd02078b951
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.