Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2006
|
60
|
06
|
Tytuł artykułu
Wieprzowina i jej zastosowanie technologiczne [I] Nie ma jak wieprzowina
Autorzy
Czarniecka-Skubina E.
,
Jaworska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
podroby wieprzowe
zastosowanie
obrobka termiczna
zaklady gastronomiczne
mieso wieprzowe
technologia gastronomiczna
jakosc
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
06
Opis fizyczny
s.8-9,tab.
Twórcy
autor
Czarniecka-Skubina E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Jaworska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-abc5ea0c-9dd5-45cf-b319-c69f0f574d70
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.