PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 03 |

Tytuł artykułu

Effect of the source of CLA isomers in diets for pigs on the chemical composition and sensory properties of pork

Warianty tytułu

PL
Wplyw zrodla izomerow CLA w dawkach pokarmowych dla tucznikow na sklad chemiczny i wlasciwosci sensoryczne miesa wieprzowego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

03

Opis fizyczny

p.271-276,ref.

Twórcy

autor
  • National Research Institute of Animal Production in Krakow, 32-083 Balice, Poland
autor
  • National Research Institute of Animal Production in Krakow, 32-083 Balice, Poland
autor
  • National Research Institute of Animal Production in Krakow, 32-083 Balice, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-ab31a222-c111-4293-b542-5ad66ac89093
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.