Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2006
|
03
|
Tytuł artykułu
Effect of the source of CLA isomers in diets for pigs on the chemical composition and sensory properties of pork
Autorzy
Barowicz T.
,
Pietras M.
,
Pieszka M.
Warianty tytułu
PL
Wplyw zrodla izomerow CLA w dawkach pokarmowych dla tucznikow na sklad chemiczny i wlasciwosci sensoryczne miesa wieprzowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
fatty acid source
conjugated linoleic acid
isomer
animal feeding
animal diet
diet
pig
chemical composition
sensory property
pork
meat quality
fatty acid
cholesterol
meat lipid
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2006
Tom
03
Opis fizyczny
p.271-276,ref.
Twórcy
autor
Barowicz T.
National Research Institute of Animal Production in Krakow, 32-083 Balice, Poland
autor
Pietras M.
National Research Institute of Animal Production in Krakow, 32-083 Balice, Poland
autor
Pieszka M.
National Research Institute of Animal Production in Krakow, 32-083 Balice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ab31a222-c111-4293-b542-5ad66ac89093
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.